Let op onze nieuwe website is te vinden op www.diemen.nl/zwembad
en u kunt mailen naar zwembad@diemen.nl

  

Centraal gelegen in Diemen, aan de rand van Amsterdam:  Sportcentrum Duran is de ideale sportlocatie voor jong en oud! 

Zwembad

In het Duran sportcentrum hebben we een prachtig zwembad met verschillende baden. Maar ook een 1m springplank, een glijbaan, turks stoombad, en een whirlpool. Ons zwemaanbod is veelzijdig: Leszwemmen, aquasporten, meer bewegen voor ouderen, recreatief zwemmen, banen zwemmen en elke vrijdagavond aqua disco voor de jeugd. 

Sportzaal

In het sportcentrum hebben wij ook de beschikking over een ruime sportzaal. Deze sportzaal is te huur voor trainingen maar bijvoorbeeld ook voor (bedrijfs)toernooien.
Meer informatie over huurprijzen en mogelijkheden vindt u op de speciale website https://asp3.lvp.nl/amisweb/diemen/amis1/amis.php?action=index ??

Squash

Ook kunt u squashen bij ons. Wij hebben 2 squashbanen die tijdens de openingstijden gehuurd kunnen worden.

Horeca

Voor of na het sporten of zwemmen even een kopje koffie of een broodje? In het naastgelegen grand-café restaurant Het wapen van Diemen is bijna alles is mogelijk! Zeven dagen per week geopend voor lunch en diner en ook beschikbaar voor feesten en partijen. Kijk voor meer informatie op www.hetwapenvandiemen.nl

Parkeren en openbaar vervoer

Het sportcentrum is goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar  vervoer. Het sportcentrum beschikt over een groot parkeerterrein waar u gratis vier uur kunt parkeren met een parkeerschijf.
Tramlijn 19 en bus 44 stoppen op loopafstand.

We zien u graag in ons sportcentrum!